Menu Sluiten

Missie

Mijn missie is eigenlijk heel simpel: ik wil geven en delen! In mijn ogen ontbreekt het daar flink aan in onze huidige maatschappij. De ego-cultuur die heerst, beangstigt mij soms. Mensen zouden zoveel voor elkaar kunnen betekenen als ze er meer voor openstaan: deel je kennis en ervaring, ruil producten, geef weg wat je niet meer gebruikt, help waar je helpen kunt. “Wat je uitgeeft, krijg je in drievoud terug” is mijn overtuiging. Het gros wil voor een dubbeltje (of liever gratis) op de eerste rij en de mensen die je met liefde dat dubbeltje zouden geven, kunnen het niet missen. Het bereikbaar maken van spiritualiteit voor iedereen is voor mij de absolute missie!

Spiritueel ondernemen

Spiritueel ondernemen is ontzettend populair; webshops, healingcentra, workshops, (e-)cursussen en webinars, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat wel. Begrijp me niet verkeerd: ik vind dit absoluut een positieve ontwikkeling, omdat het ook betekent dat mensen meer bewust worden van hun spiritualiteit. Immers zal het aanbod niet groeien als er geen vraag is. Het wordt alleen wel steeds lastiger om het kaf van het koren te scheiden en ja, ook in deze branche, zitten er rotte appels tussen die inhaken op deze ontwikkeling enkel voor financieel gewin. Daarnaast is de keuze vrijwel onmogelijk, want zodra jij je verdiept in het spirituele aanbod zul je al snel tot de conclusie komen dat je eigenlijk de meeste healing-sessies wel kunt gebruiken in jouw hectische leven-van-alledag en de retraite weekendjes klinken als muziek in de oren. Een workshop of een reading, misschien jezelf ontwikkelen middels een cursus. Terug naar jezelf, de basis, tijd voor jou, weer een connectie voelen met jezelf en de natuur. Wat hebben we het nodig in deze prestatiegerichte maatschappij om onszelf weer te vinden, dus een goed idee! Tot je de kosten eens bekijkt… De moed zakt velen in de schoenen en jezelf spiritueel ontwikkelen lijkt ondertussen steeds meer een privilege voor de elite. Uiteraard wil ik hieraan toevoegen dat er ook een heel mooi, eerlijk en betaalbaar aanbod bestaat, alleen zijn deze vaak lastiger te vinden.

Mymix onderneemt

Het is logisch dat je als ondernemer “hard en zakelijk” moet zijn, er moet tenslotte gewoon brood op de plank komen. Waarschijnlijk is het binnen deze branche, die toch als “zacht” gezien wordt, de meest moeilijke balans om te vinden. Ook voor mij, als hoofdkostwinner van ons gezin, is het belangrijk dat ik zakelijk blijf denken. Dit betekent echter niet dat ik wil afzien van mijn idealen! Vroeger werd kennis en ervaring overgedragen van generatie op generatie, binnen de gemeenschap. De kennis is van ons allemaal en niet van een aantal bevoorrechten die de hoofdprijs plakken op kennis die zij verzameld -vaak niet eens zelf opgedaan- hebben. Ik zal er dus altijd naar streven kennis zoveel mogelijk te delen via de artikelen op de website, gewoon openbaar, voor iedereen en gratis. Ik neem je mee op mijn ontdekkingsreis en in mijn ervaringen, zodat mijn zelf vergaarde kennis als vanzelf gedeeld wordt.

In de webshop streef ik ernaar om de prijzen eerlijk en laag te houden. Maar ook de manier van aanbieden is bewust gekozen: bijvoorbeeld het aanbieden van losse wierook in kleine hoeveelheden, waardoor het voor meer mensen betaalbaar blijft. Kleine gerichte pakketjes, tweedehands artikelen of inkoop van grote partijen waardoor de prijzen aantrekkelijk blijven. Zodra het voor mij tijd is om op beurzen en festivals te staan, kun je rekenen op mooie aanbiedingen. En houd je bestelling in de gaten, ik wil er nog wel eens wat bijstoppen, gewoon omdat ik graag geef!

Ontwikkeling

Voor de toekomst van MyMix heb ik grote dromen, heel veel plannen en idealen. Hoe deze zich zullen ontwikkelen zal de tijd uitwijzen. Op het moment van schrijven ben ik net gestart, klein begonnen en aan het opbouwen. Uitbreidingen liggen in het verschiet en ik sta open voor alle vormen van samenwerking. En daarmee is de cirkel weer rond, samen bereiken we zoveel meer, dan alleen!