Menu Sluiten

Tarieven

Kennismaking / intake

Vraag jij je af of ik iets voor jou kan betekenen? Stuur mij een berichtje voor een telefonische afspraak via e-mail of Whatsapp, zo kun je veilig kennismaken.

Als jij het gevoel hebt dat ik iets voor jou kan betekenen, dan kom ik graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. We gaan dan samen na wat precies jouw hulpvragen zijn en welk traject we kunnen volgen. We kunnen in dat gesprek overgaan tot intake, maar als je nog twijfelt kun je er ook nog even over nadenken natuurlijk.

Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend, zonder voorrijkosten binnen de regio’s waarin ik werk (zie onderaan de pagina). Lukt het niet om samen te starten? Ook dan zijn er geen kosten achteraf.

Tarieven Begeleiding

In veel gevallen wordt Individuele Begeleiding vergoed door de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of WLZ (Wet Langdurig Zieken). In beide gevallen geldt dat je een eigen bijdrage betaalt. Voor de WMO is dat maximaal €19,= per maand en sommige gemeenten hebben zelfs een minimabeleid waardoor je minder of niets betaalt. Voor de WLZ wordt de eigen bijdrage berekend aan de hand van diverse gegevens, zoals inkomen en intensiviteit van de zorg. Met een modulair pakket en minder zorg dan 20 uur per week, is de eigen bijdrage meestal €23,80. 

In beide gevallen vragen we een PGB (Persoonsgebonden Budget) aan om de begeleiding te bekostigen. Uiteraard stellen we samen de aanvraag op, zoeken we uit wat jouw bijdrage wordt en dienen we samen het verzoek in.

Tarieven coaching / particuliere begeleiding

Particulieren: €65,= per uur. 10 x 1 uur voor €600,= (Bedragen zijn inclusief BTW).

Organisaties: Neem even contact op voor prijsafspraken. 

Tarieven Intervisie

2,5 uur – 2 uur intervisie, 0,5 uur voorbereiding – €250,= excl. BTW. Reiskostenvergoeding €0,30 excl. BTW per kilometer.