Menu Sluiten

Over de webshop

Aanbod

MyMix is een startende webshop met de bedoeling om het aanbod steeds uit te breiden. Kom dus regelmatig kijken in de shop of volg MyMix op Facebook. Heb je een product nodig dat je nergens kunt vinden? Laat het gerust weten en ik zoek met je mee! Ook meningen omtrent de uitbreiding van bepaalde producten hoor ik graag. In de  nabije toekomst staan vooral MyMix Pyrografie producten op de lijst, uitbreiding van wierookkruiden, kleding uit ons atelier en etherische oliën. Daarnaast staan er nog diverse producten op het programma als natuurlijke (palmolievrije) zeep, aura- en roomsprays en diverse sieraden en accessoires.

Producten

In de webshop vindt je een uiteenlopend en wisselend aanbod van zelfgemaakte en samengestelde producten. Omdat ik altijd op zoek ben naar originele en betaalbare producten zou het zomaar kunnen zijn dat je een kistje tegenkomt dat ik heb gescoord bij onze favoriete “actie”- winkel. Ik maak daar dan weer een leuk wierookpakket van bijvoorbeeld. Heerlijk shoppen en ook bereikbaar voor de kleinere beurs!

Kruiden en harsen

Aangeboden wierookkruiden en -harsen zijn van diverse leveranciers die uitstekende (biologische) kwaliteit leveren. De producten worden ook onder hygiënische omstandigheden verpakt of verwerkt, maar zijn niet bedoeld voor consumptie en zijn ook zo behandeld. Alle MyMix wierookmengsels zijn 100% natuurlijk zonder enige toegevoegde stoffen.

Pyrografie

Alle producten die aangeboden worden met de beschrijving “MyMix Pyrografie” zijn door mijzelf gebrand. Wil je zelf iets gebrand hebben met bijvoorbeeld een eigen tekst? Neem dan contact op via “Bestelling op maat” en omschrijf zo nauwkeurig mogelijk wat je zoekt, zodat ik je een accurate offerte kan sturen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Verzending

Verzending geschied met PostNL en wordt over het algemeen de eerstvolgende werkdag verzonden, mits het product direct leverbaar is.

Het kan zijn dat jouw pakket verpakt is in een reeds gebruikt doosje. Wat ik kan hergebruiken zal ik zeker niet nalaten!

Ophalen

Het is ook mogelijk de bestelling direct aan te schaffen in mijn knusse winkeltje in Zoetermeer. Houd de Facebook pagina even in de gaten voor winkeldagen of neem even contact met mij op voor een afspraak. Ook in de avonduren is dat geen probleem.